GKV'li Gökçe Tutak'ın uluslararası müzik başarısı gururlandırdı

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli Lisesi 9. sınıf öğrencisi Gökçe Tutak müzik alanında uluslararası bir başarıya imza attı.

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli Lisesi 9. sınıf öğrencisi Gökçe Tutak müzik alanında uluslararası bir başarıya imza attı.

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli Lisesi 9. sınıf öğrencisi Gökçe Tutak, müzik alanında Little Mozarts tarafından 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Müzik Yarışmasında 13-14 yaş kategorisinde ikinciliği elde ederek büyük bir başarıya imza attı. GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel başarılı öğrenciyi kutlayarak 'Kurumlarımız 61 yıldır kentimiz, bölgemiz ve ülkemizin eğitim alanında kalkınması yönünde hizmet veriyor' dedi.

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli Lisesi 9. sınıf öğrencisi Gökçe Tutak Little Mozarts IV. Uluslararası Online Müzik yarışmasında Silver Avard (Piano) gümüş ödülü kazandı. Bu ödülün yanı sıra Gökçe Tutak Londra Müzik Koleji (London Collage of Music) 2.seviyeden sonra 4.seviye diplomasına sahip olup piyano dalında kariyerine devam ederek alanında önemli başarılara imza atıyor.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, 'Kuruluşunun 61.yıl dönümünde öğrencilerimizin farklı alanlarda yerel, ulusal ve uluslararası başarılar elde etmesi elbette bizler gibi ülkemiz içinde bir onur kaynağıdır. Müzik alanında Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli Lisesi 9. sınıf öğrencisi Gökçe Tutak Little Mozarts IV. Uluslararası Online Müzik yarışmasında Silver Avard (Piano) gümüş ödül kazanması bizleri mutlu etmiştir. Başarılı öğrencimizi yürekten kutluyor, bu başarılarda büyük emekleri bulunan velilerimize, öğrencilerimizin eğitime katkılar sağlayan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Bakmadan Geçme